nieuws

Kroegentocht Bavaria op vier continenten in veertien dagen

Café 415

Bavaria lanceert vandaag een wereldwijde campagne, waarbij de Brabantse brouwer consumenten kans laat maken op de kroegentocht van hun leven naar vier continenten, vijf landen in veertien dagen.

Kroegentocht Bavaria op vier continenten in veertien dagen

Door middel van een kratkaart met een unieke code kunnen consumenten deelnemen aan de actie. De kroegentocht start in Café de Kroeg in Den Bosch; de stamkroeg die sinds afgelopen jaar het decor is van verschillende TV commercials van de brouwer. Bavaria trapt de promotie vrijdagavond 1 april af met het uitzenden van een nieuwe TV-commercial.

Kazachstan, Zuid-Korea, Cuba en Marokko

De zogeheten “Kroegentocht van je leven” gaat van Nederland naar Kazachstan, Zuid-Korea, Cuba en Marokko. In twee weken tijd, van 8 tot en met 21 augustus 2016 vliegen deelnemers de wereld over om op die locaties een kroegentocht langs verschillende Bavaria bars te houden. De winnaars mogen ieder een vriend/vriendin meenemen voor de kroegentocht.

Promotie in vijftien landen

Meedoen aan de promotie kan tot en met 31 mei. Met de unieke code die te vinden is op de kratkaart van een kratje Bavaria kunnen consumenten zich aanmelden via www.bavaria.com/aroundtheworld.

Reageer op dit artikel