nieuws

‘Ongezonde leefstijl valkuil voor ondernemer’

Café 166

Horecaondernemers die fysiek fit zijn, presteren zakelijk beter dan ondernemers die dat niet zijn. Onder het motto ‘Horeca is topsport’ probeert de bekende horeca-adviseur Ton Lenting ondernemers fit te krijgen. 

‘Ongezonde leefstijl valkuil voor ondernemer’

Volgens Lenting wordt ondernemen in de horeca vaak verheerlijkt: een gezellige werkomgeving en daarna de dag afsluiten met één of twee drankjes. ‘De buitenwereld vergeet soms dat het werk fysiek en mentaal zwaar is er vaak gewerkt wordt op onmogelijke tijdstippen. Sporten is dan belangrijk. We merken dat horecaondernemers daar veel te weinig aan toe komen.’

Lenting loopt
Dit jaar organiseert het bureau voor de vierde keer het evenement ‘Lenting Loopt’. Ondernemers  kunnen met hun team meedoen om te laten zien dat ze een fit bedrijf hebben. Tijdens het evenement zal Nanneke Schreurs, voedingsdeskundige en schrijfster van het boek ‘Gezond aan tafel’,  een korte presentatie geven. Daarnaast zijn er foodtrucks met gezonde sappen en eigentijdse gerechten.

Op 7 juni 2016 organiseert Lenting en Partners voor de vierde keer op rij Lenting Loopt. Deelname kost slechts 25 euro incl. eten en drinken. Meer info via www.lentingloopt.nl

Reageer op dit artikel