nieuws

Bier Eagles of Death Metal voor slachtoffers Bataclan

Café 38

Rockband Eagles of Death Metal lanceert in samenwerking met de Canadese Manantler Brewing Company, het bier Boots Electric IPA. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de terroristische aanslag tijdens een optreden van de band in de Parijse concertzaal Le Bataclan.

Bier Eagles of Death Metal voor slachtoffers Bataclan

De aanslagen in Parijs vonden voor een groot deel plaats in concertzaal Le Bataclan, ten tijde van een optreden van de Eagles of Death Metal. 90 fans vonden daarbij de dood. De Canadese Manantler Brewing Company gaf onlangs gehoor aan de oproep van de band om hun stichting The Sweet Stuff Foundation te steunen. In samenwerking met zanger Jesse Hughes werd de Boots Electric (Hughes’ bijnaam) IPA gebrouwen.

1 dollar per flesje naar fonds

Het bier werd afgelopen week al gepresenteerd tijdens de Canadese tour van Eagles of Death Metal. ‘Maar we gaan het opnieuw brouwen’,  zegt één van de eigenaren van de brouwerij. Van ieder flesje Electric Boots IPA, gaat 1 dollar naar het fonds voor de slachtoffers van de aanslag.

Reageer op dit artikel