nieuws

Festival Dorst trekt ruim 12.500 bezoekers

Café 981

Ruim 12.500 wijn- en bierliefhebbers bezochten afgelopen weekend de eerste editie van Festival Dorst in het Westbroekpark in Den Haag.

Festival Dorst trekt ruim 12.500 bezoekers

Op het festival werd een ruim aanbod aan wijnen- en speciaalbieren geschonken. Ook viel de combinatie met spijs in de smaak bij de culinaire liefhebbers. Festival Dorst bezoekt dit jaar nog de stadsparken van ’s-Hertogenbosch van 26 tot en met 28 augustus en Utrecht van 2 tot en met 4 september.

Festival DORST

Festival Dorst transformeert stadsparken in Nederland tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Bezoekers kunnen genieten van ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld, allemaal met een eigen karakter en smaak. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereiden diverse gerechten die de bezoekers kunnen combineren met wijn of bier. Ook staan live muziek, dj’s van toen en creatief entertainment centraal.

Reageer op dit artikel