nieuws

Iris Wulffraat nieuwe voorzitter KHN Rotterdam

Café 1211

Iris Wulffraat is sinds 27 juni de nieuwe voorzitter van KHN Rotterdam. Iris Wulffraat is samen met haar zakenpartner Jan Wouters eigenaar van Eetcafe Opa in de Witte de Withstraat en is sinds 2014 al actief als algemeen bestuurslid van KHN Rotterdam.

Iris Wulffraat nieuwe voorzitter KHN Rotterdam

Iris Wulffraat volgt Robèr Willemsen, die Toon Naber opvolgt als voorzitter KHN, op. Willemsen is gekozen tot landelijk voorzitter van KHN, na drie jaar voorzitterschap van KHN Rotterdam.

Richten op nieuwe horecanota

De nieuwe voorzitter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en wil de huidige koers stevig voortzetten: ‘KHN Rotterdam gaat zich de komende tijd richten op de nieuwe horecanota, een gelijk speelveld, goed ondernemersklimaat en een goede balans tussen een bruisende en leefbare stad Rotterdam.’

‘Koninklijke Horeca Nederland Rotterdam mag zich nog meer laten horen op belangrijke dossiers. Tenslotte vertegenwoordigd de afdeling ruim 700 ondernemers in de Rotterdamse horeca.’, aldus nieuwe voorzitter Iris Wulffraat.

‘Stad leefbaar houden’

‘We groeien in werkgelegenheid en we zien dat er veel nieuwe, mooie horecaconcepten ontstaan in de stad. Dat is positief. Alleen moeten we ons wel beseffen dat een steeds drukker wordende stad soms gepaard gaat met overlast. Om de stad leefbaar te houden moet iedereen hierin zijn verantwoordelijkheid nemen; gemeente, bewoners maar ook de horecaondernemers zelf.’

 

Reageer op dit artikel