nieuws

Hollandse Rutte Celery Gin genomineerd

Café 2068

De Celery Gin van Rutte is één van de genomineerden voor de Amerikaanse ‘Annual Spirited Award’. Met deze nominatie maakt de Hollandse gin kans op een award in de wereldwijde cocktail en spirit industrie. Rutte Celery Gin is genomineerd in de categorieën ‘Best New Spirit’ en ‘Best Cocktail ingrediënt’.

Hollandse Rutte Celery Gin genomineerd

Naast Rutte Celery Gin zijn er nog drie andere mogelijke finalisten. De uitreiking van de prestigieuze prijs vindt plaats op 23 juli 2016 bij Tales of the Cocktails in New Orleans.

Eer

Myriam Hendrickx, meester distillateur in de Rutte distilleerderij van Dordrecht is super trots: ‘Deze nominatie is een ongelofelijke eer. Het feit dat Rutte Celery Gin is genomineerd door zo’n vooraanstaande vakjury is al een bekroning op zich. We kijken ontzettend uit naar de prijsuitreiking in New Orleans.’

Trots

Rutte is al meer dan 150 jaar een expert in het creëren en destilleren van bijzondere spirits gebaseerd op jeneverbes. Het internationale assortiment bestaande uit Rutte Old Simon Genever, Rutte Celery Gin en Rutte Dry Gin zijn enkel en uitsluitend voorzien van natuurlijke ingrediënten.

Dordrecht

De distilleerderij gevestigd in Dordrecht is in 1872 door Meester Simon Rutte opgericht. Rutte is sinds 2011 geïntegreerd in het portfolio van het traditionele Nederlandse familiebedrijf Koninklijke De Kuyper. Echter zal het geheime proces van distilleren altijd onaangeroerd blijven.

Reageer op dit artikel