nieuws

You’re Invited lanceert restaurant- en clubpas voor elite

Café 2077

Your’re Invited lanceert in januari 2017 een VIP Pas. Deze 500 passen worden verspreid onder BN’ers en de elite en brengen voor de pashouder voordelen met zich mee, waaronder gratis entree bij clubs, geen wachtrijen en naar wens onder meer VIP-vervoer, beveiliging, of een VIP-tafel.

You’re Invited lanceert restaurant- en clubpas voor elite

‘You’re Invited is in het leven geroepen om BN’ers en vermogende mensen te assisteren en de juiste service te bieden in het nachtleven van Nederland’, meldt initiatiefnemer Vincent Breuseker. ‘Wij zijn de afgelopen periode gestart met de presentaties en mogen met trots vermelden dat clubs zoals Air Amsterdam, Club Abe en Beachclub Bloomingdale zich als eersten hebben aangesloten bij You’re Invited.’

Club betaalt voor VIP-card

Knipsel‘Wij selecteren ieder lid, de kaart wordt gepersonaliseerd en persoonlijk bezorgd.’ De pashouder betaalt niet voor de VIP-card. Clubs en restaurants betalen echter wel een jaarlijkse bijdrage. ‘Zij profiteren van exposure en de VIP tafels bij onze leden’, legt Breuseker uit. Over dat laatste zegt hij: ‘Daarbij valt de jaarlijkse bijdrage in het niet.’

Vijftig clubs en restaurants

Pashouders krijgen informatie over vijftig geselecteerde clubs en restaurants in Nederland via een mobiele app voor IOS & Android en website. ‘You’re Invited garandeert de exclusiviteit van de lijst gedurende de periode van 1 jaar.’ De top 50 wordt dus niet uitgebreid in de tussentijd en er wordt geen onderscheid gemaakt in de aangesloten clubs en restaurants. Deze worden gerangschikt op alfabetische volgorde per regio.

Lancering

Medio januari 2017 zal de lancering van You’re Invited plaatsvinden. You’re Invited heeft een aantal BN’ers aan de VIP Pas verbonden als ambassadeur.

 

Reageer op dit artikel