nieuws

Kopstootbar open op nieuwe locatie

Café 1759

Na drie maanden op de Amsterdamse Zeedijk, verruilt de Kopstootbar het pop-up jenever concept voor een locatie op de Marnixstraat, in voormalig Café Cox.

Kopstootbar open op nieuwe locatie

In de Kopstootbar kan vanaf nu niet alleen Jajem gedronken worden, maar worden er ook internationale kopstootjes geschonken en kan er ook gegeten en gedanst worden.

Niet alleen de ruimte is uitgebreid, maar ook de kaart. Op een missie om het muffige imago van jenever los te laten, schenken zij niet alleen het eigen Amsterdamse jenevermerk Jajem, maar vanaf nu ook internationale ‘kopstootjes’. Uiteraard is er ook nog steeds een cocktailkaart met jenever als hoofdingrediënt.

Voormalig Café Cox locatie Jajem

Het concept begon op de Zeedijk waar oprichters Maarten de Vries, Jamie van der Will en Sunny Bakhtiar besloten om een oude spirit nieuw leven in te blazen: Jajem. Met trots gestookt en gerealiseerd in de hoofdstad, heeft de jenever een sterk Amsterdams imago. De pop-up bar op de wallen was de afgelopen drie maanden dan ook een logische thuisbasis van het nieuwe merk. De Kopstootbar wordt nu in hartje centrum voortgezet, naast de Amsterdamse Stadsschouwburg.

Reageer op dit artikel