nieuws

Café Ter Marsch opent deuren in Rotterdam

Café 2253

Aan de Rotterdamse Witte de Withstraat heeft Café Ter Marsch haar deuren geopend. De nieuwe zaak van ondernemer Pim de Lange ligt schuin tegenover Ter Marsch & Co, van dezelfde eigenaar, dat al sinds 2014 onder meer gerenommeerde hamburgers aan de man brengt.

Café Ter Marsch opent deuren in Rotterdam

Waar Ter Marsch & Co furore maakt met hamburgers, richt Café Ter Marsch zich op onder meer op kippen en rib-eyes, vers van de houtskoolgril die midden in de zaak staat. Café Ter Marsch is met ruim 80 zitplaatsen een stuk ruimer dan ‘kleine broer’ Ter Marsch & Co. Een grote open pui zorgt voor verbinding met de Witte de Withstraat en het terras dat voor de deur ligt.

Derde zaak

Café Ter Marsch is het derde ‘kind’ van horeca ondernemer Pim de Lange. Eind 2014 opende hij Ter Marsch & Co in de Rotterdamse Witte de Withstraat. Een concept waar fast-casual met vlees de hoofdmoot voert. In maart 2016 opende in Amsterdam een pop-up versie van Ter Marsch & Co in de Vijzelstraat. Deze zaak werd door Esquire uitgeroepen tot Beste Burgerbar van Amsterdam.

Reageer op dit artikel