nieuws

Eerste Hangover Bar opent deuren

Café 1762

De eerste Hangover Bar opent van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september de deuren aan de Tweede Jan Steenstraat 80 in Amsterdam.

Eerste Hangover Bar opent deuren

‘Hier word je op je wenken bediend om zo snel mogelijk te herstellen van een kater’, melden de initiatiefnemers. In de Hangover Bar kunnen gasten bijkomen in Matt Sleepbedden

Series vanuit bed

Gasten mogen neerstrijken op comfortabele bedden in een groene oase vol palmbomen, planten en fonteinen. ‘Vanuit je bed zap je langs de beste series van de afgelopen jaren.’ Foodora levert er het ‘anti-hangover menu’ aan het bed.

Oxygen Bar

In de Oxygen Bar kunnen gasten een shotje zuurstof nemen om de longen te zuiveren. Alleen gasten met een kater hebben toegang tot de Hanover Bar, aldus de initiatiefnemers. Entree bij de Hangover Bar is gratis, maar aanmelden is verplicht via mattsleeps.com.

 

Reageer op dit artikel