nieuws

Honderd wine bars strijden om ‘Wine bar of the Year 2016’

Café 793

De Wine bar of the Year 2016-verkiezing is voor het derde jaar op rij van start gegaan. Aan het initiatief van Wine-bars.nl doen dit jaar ruim 100 wine bars mee.

Honderd wine bars strijden om ‘Wine bar of the Year 2016’

Binnen een maand brachten meer dan 3000 liefhebbers een stem uit op hun favoriete wine bar. Dit jaar kan iedereen in Nederland van 3 t/m 30 november stemmen op zijn of haar favoriet. Dit kan via de website http://www.wine-bars.nl/wine-bar-of-the-year-2016.

Vakjury

De tien wine bars met de meeste stemmen worden onaangekondigd bezocht door de vakjury onder leiding van Sharon van Lokhorst, hoofdredacteur van WINELIFE magazine. Naast Robert Verhoeven, oprichter van www.wine-bars.nl, zal de jury verder bestaan uit Ron Vermeulen (hospitality expert en www.food-market.nl), Robert van Dijk (Coravin) en Hans van de Meeberg (www.specialbite.nl en Misset Horeca). Dit jaar krijgen twee extra wine bars een wild card van de jury waarmee ze net zoveel kans hebben om de verkiezing te winnen als de andere tien.

 

Reageer op dit artikel