nieuws

Twee doden in Nijmeegs café na misdrijf

Café 29

In een horecagelegenheid in Nijmegen zijn twee doden aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. De twee lichamen zijn gevonden in een café in de 70e straat in de wijk Malvert. Over de identiteit van de slachtoffers en de toedracht is nog niets duidelijk.

De politie werd maandag omstreeks 13.00 uur op de hoogte gebracht van de vondst van een lichaam in de horecagelegenheid. Agenten schakelden meteen na de vondst de recherche in. Later troffen rechercheurs tijdens nader onderzoek nog een tweede slachtoffer aan. Daarop besloot de politie tot instelling van een team grootschalig onderzoek.

Politie zoekt getuigen

De twee lichamen zijn gevonden in café Istanbul. De politie werd gewaarschuwd. De omgeving is afgezet en er wordt met honden naar sporen gezocht. De politie roept mensen die misschien iets verdachts hebben gezien rond de horecazaak, op zich te melden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels