nieuws

30 liter mensenpoep gedumpt bij café

Café 1076

Een emmer met 30 liter mensenpoep is woensdag 3 januari gedumpt bij een café in Den Helder. De schoonzoon van de café-eigenaar vermoedt dat de dader een jaloerse concurrent is.

30 liter mensenpoep gedumpt bij café

De emmer poep stond voor de deur van café Hoekie Tuinstraat. ‘Mijn zoon zag ’s ochtends die emmer staan en belde mij. Het stonk vreselijk en we hebben toen maar de politie gebeld. We mochten er niet aankomen, omdat ze niet precies wisten wat erin zat’, zegt eigenaresse Dora Hickmann tegenover het Noordhollands Dagblad. ‘Het bleek wel iets van 30 liter stront te zijn. Moet er een beetje om lachen, je bent toch wel zielig als je dit doet. Ik ben ook wel benieuwd of de mensen zelf komen vertellen dat ze het gedaan hebben. En anders hebben we camerabeelden.’

Blinkend schoon

Een schoonmaakbedrijf heeft de stoep schoongespoten. Hickmann: ‘M‘n stoep is nu weer blinkend schoon. Het nieuwe jaar kan alleen maar beter worden’, meldt ze lachend.

Reageer op dit artikel