nieuws

Horecabrains verkiest Hazes jr. tot Nachtburgemeester 2017

Café 1867

Tijdens het Horecava-nieuwjaarsfeest Mooi2017 is André Hazes jr. gekozen tot Nachtburgemeester 2017. In de Heineken Experience in Amsterdam werd de zanger gehuldigd door de leden van netwerkorganisatie Horecabrains. Als nachtburgemeester gaat Hazes jr. zich inzetten voor de vaderlandse horeca.

Horecabrains verkiest Hazes jr. tot Nachtburgemeester 2017

Het is voor het derde jaar op rij dat Horecabrains haar feest Mooi! organiseert, de Positivo Award uitreikt en de Nachtburgemeester uitroept. De jury verkoos Andre Hazes jr. omdat hij zich, geheel op eigen kracht, en in korte tijd, tot een van de meeste geboekte artiesten van Nederland heeft opgewerkt. Daarnaast werd hij geroemd voor zijn tomeloze energie, zijn positiviteit en zijn betrokkenheid bij de horeca.

Positivo Awards

De genomineerden voor 2017 waren naast Hazes jr. Jan Smit, Peter Beense en Dries Roelvink. Als kersverse Nachtburgemeester reikte hij als eerste officiële daad de Positivo Award uit aan de zanger Brace die, na een moeilijke periode in zijn leven bezig is met zijn come-back. De Positivo Award zet een persoon, groep of organisatie die werkzaam in de horeca is in het zonnetje.

Reageer op dit artikel