nieuws

Gulpener start eerste van vier collaborations met Uiltje

Café 1945

Uiltje Brewing Company is de eerst van vier craftbrouwers met wie Gulpener in 2017 een collaboration-bier uitbrengt. Het resultaat van deze eerste samenwerking is de Jolly Roger. 

Gulpener start eerste van vier collaborations met Uiltje

Jolly Roger is een Dubbele IPA met Limburgse mouten van Gulpener en de Amerikaanse hopsoorten die zijn mee gebracht door het Uiltje. Voor het karakter van het bier is dry hopping toegepast en zijn er hete, rode pepers aan het bier toegevoegd voor de bite aan het bier.

Eerste van vier

De collaboration met het Haarlemse Uiltje is de eerste van vier samenwerkingen die Gulpener in 2017 zal doen met craftbrouwerijen. De Jolly Roger wordt vrijdag 20 januari gepresenteerd, samen met Uiltje Brewing Company in het Gulpener BrouwLokaal.

Reageer op dit artikel