nieuws

Drie maal pop-up Club Crescendo

Café 1270

De Amsterdamse evenementenlocatie People’s Place organiseert een driedelige pop-up-avond: Club Crescendo. De pop-up avond start met een Italiaans diner en eindigt als clubavond.

Drie maal pop-up Club Crescendo

Club Crescendo is een tijdelijk concept, verspreidt over drie maanden waarbij een Italiaans menu en Italiaanse wijnen worden geserveerd. Dit gecombineerd met live muziek. Op vrijdag 24 februari, 24 maart en 21 april wordt People’s Place getransformeerd tot Club Crescendo:

Club Cresendo

Club Crescendo opent haar deuren om 18.30 voor een borrel waarna gasten met een reservering om 19.30 aanschuiven voor het diner. In totaal kunnen er 120 gasten aan tafel. Om 22.00 uur worden de muzikanten vervangen door een DJ met een reeks dansbare hits op zijn playlist. Club Crescendo sluit rond middernacht.

Reageer op dit artikel