nieuws

Explosief in café: omgeving Leidseplein afgezet

Café 1469

In een Amsterdams café aan het Klein Gartmanplantsoen, bij het Leidseplein, is woensdagmiddag een explosief gevonden, bevestigt de politie van Amsterdam. Ooggetuigen melden bij AT5 dat het om een granaat zou gaan, die naar binnen is gegooid bij café In The City

Explosief in café: omgeving Leidseplein afgezet

Het Kleine Gartmanplantsoen, waar café In The City aan ligt, wordt momenteel afgezet, in verband met de vondst van een explosief in het café. De politie van Amsterdam bevestigt de vondst van een ‘klein explosief’, bij AT5, maar wil niet zeggen of het om een granaat gaat.

‘Granaat bij café naar binnengegooid’

Ooggetuigen maken bij AT5 melding dat de granaat bij café In The City naar binnen zou zijn gegooid. Ook dat wil de politie van Amsterdam niet bevestigen. De Explosieven Opruimingsdienst Diens is onderweg om het explosief te onderzoeken.

Reageer op dit artikel