nieuws

Tess Posthumus introduceert eigen barlijn

Café 1590

Tess Posthumus, in 2015 uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide en columnist bij Misset Horeca, introduceert in samenwerking met Bar Professional een eigen barlijn.

Tess Posthumus introduceert eigen barlijn

De barlijn ‘The Collection by Tess Posthumus’, is verkrijgbaar bij onder andere Hanos, Sligro, Things For Drinks en via bol.com.
In samenwerking met Bar Professional, toeleverancier van de drankenindustrie stelde Tess Posthumus de afgelopen maanden de lijn samen. Tess Posthumus: ‘Voor mijn lijn heb ik gekozen voor de bartools die ik zelf ook echt elke dag gebruik. Je kan de barlijn een beetje zien als mijn eigen pannenset. De bartools zijn geschikt voor de professionele bartender. Dit is ook de reden dat we ze niet alleen aanbieden in de groothandel, maar ze voor particulieren ook verkrijgbaar maken via webshops en de betere drank- en kookwinkels.’

Met de barlijn van Posthumus zet Bar Professional een premium lijn in de markt naast de reeds bestaande lijn en richt zich daarmee op het hogere segment (thuis)bartenders.  De lijn bestaat uit een cocktailshaker, een Hawthorn en een Julep strainer, een mixing glass (550 ml), een jigger (30×45 ml), een barspoon en een muddler.

Over Tess Posthumus

Posthumus won diverse nationale competities en werd in 2013 de internationale winnaar van The Disaronno Mixing Star. In 2015 werd ze bij de Diageo World Class niet alleen de beste van Nederland, tijdens de wereldfinale in Kaapstad werd Posthumus uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide. Voor The Tailer, de cocktailbar van het beroemde Krasnapolsky hotel op de Dam stelde Tess de menukaart samen en trainde het barpersoneel. In 2016 kwam haar boek Cocktails met Tess uit (Carrera). Verder geeft ze trainingen, workshops en seminars in binnen- en buitenland.

Meer over Tess Posthumus

Reageer op dit artikel