nieuws

Café Top 100 2017 vrijdag 29 september bekend

Café 6546

Cafés die dit jaar in de Café Top 100 staan, krijgen dat vrijdag 29 september te horen. Een kleine vertraging in vergelijking met de originele planning, maar de jury gebruikt deze dagen om nog een paar bezoeken af te leggen en de rapportages in orde te maken. Cafés die in de Café Top 100 staan horen vervolgens maandag 6 november op welke plek, tijdens een feestelijk evenement.

Café Top 100 2017 vrijdag 29 september bekend

De Café Top 100 2017 nadert zijn ontknoping. De 125 overgebleven cafés uit ronde twee zouden oorspronkelijk woensdag 27 september horen of ze door zijn en in de lijst van dit jaar staan. De jury bezoekt deze dagen echter nog een aantal cafés. De rapportages zullen donderdag 28 september afgerond worden.

Café Top 100 2017 Hilversum

Cafés die door zijn worden uitgenodigd voor het jaarlijkse, feestelijke evenement op maandag 6 november. Dat vindt dit jaar opnieuw plaats in Studio 21 in Hilversum. Daar worden alle cafés in de juiste volgorde bekendgemaakt en wordt dus ook de nieuwe nummer 1 onthult. Tevens worden categorieprijzen zoals De Provinciewinnaars, De Publieksprijs, De Parel en De Gouden Apenstaart uitgereikt.

Reageer op dit artikel