nieuws

Pop-up-concept promoot Bier aan tafel met Bierdiner

Café 2113

Bier aan tafel wint in Nederland steeds meer terrein. Met een pop-up restaurant in de Cultuurkoepel in Heiloo gaan drie ondernemers dit groeiende fenomeen promoten. Dit gaan ze doen middels een bierdiner van acht gangen.

Pop-up-concept promoot Bier aan tafel met Bierdiner

De Bierverbinding, Country Home Cooking en Standup4 hebben de handen ineen geslagen om Bier aan tafel voor het voetlicht te brengen. Chef-kok Naomi Nieuwenhuis verzorgt uiteenlopende gastronomische gerechten en Biersommelier Frans Ruiter heeft daar bijzondere bijpassende bieren bij geselecteerd. Bart ten Napel is de gastheer van het geheel.

Lees ook: De Stand van ons Bier: Bier-spijs heeft lange weg te gaan

Bier aan tafelBier aan tafel: bier-spijscombinaties

Zaterdagavond 17 februari is de ontvangst vanaf 17:00 uur met en om 18:00 uur kan er plaatsgenomen worden. Bij elk gerecht wordt een glas speciaalbier geserveerd en kan iedereen de rest van de avond ervaren wat bier-spijs combinaties met de zintuigen doet.

Meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren zijn te vinden op Hetbierdiner.nl.

Reageer op dit artikel