Pop-up-concept promoot Bier aan tafel met Bierdiner

Pop-up-concept promoot Bier aan tafel met Bierdiner

Bier aan tafel wint in Nederland steeds meer terrein. Met een pop-up restaurant in de Cultuurkoepel in Heiloo gaan drie ondernemers dit groeiende fenomeen promoten. Dit gaan ze doen middels een bierdiner van acht gangen.

De Bierverbinding, Country Home Cooking en Standup4 hebben de handen ineen geslagen om Bier aan tafel voor het voetlicht te brengen. Chef-kok Naomi Nieuwenhuis verzorgt uiteenlopende gastronomische gerechten en Biersommelier Frans Ruiter heeft daar bijzondere bijpassende bieren bij geselecteerd. Bart ten Napel is de gastheer van het geheel.

Lees ook: De Stand van ons Bier: Bier-spijs heeft lange weg te gaan

Bier aan tafelBier aan tafel: bier-spijscombinaties

Zaterdagavond 17 februari is de ontvangst vanaf 17:00 uur met en om 18:00 uur kan er plaatsgenomen worden. Bij elk gerecht wordt een glas speciaalbier geserveerd en kan iedereen de rest van de avond ervaren wat bier-spijs combinaties met de zintuigen doet.

Meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren zijn te vinden op Hetbierdiner.nl.