nieuws

Hollands’ trots bij Jacobs Douwe Egberts op Horecava

Café 1801

Foodpairing met Hollandse kazen en koffie, een freakshake Hollands Glorie, gekleurde latte art in tulpvorm, een eigen afbeelding op een cappuccino maken en een koffiespecial met appeltaartsiroop en appel.

Hollands’ trots bij Jacobs Douwe Egberts op Horecava

Op de Horecava staat de stand van Jacobs Douwe Egberts dit jaar geheel in het teken van Hollands’ trots. Een link naar de heritage van Douwe Egberts, het koffiemerk dat dit jaar 265 jaar bestaat. Ook heeft de stand een open keuken waar chefs een exclusieve lunch verzorgen voor genodigden.

douwe egbertsDaarnaast zijn in de Pickwick theebar ice(d) tea specials, flavoured waters en warme theespecials te proeven – in combinatie met chocolade met daarin thee verwerkt. Dit alles samen met diverse workshops zorgen voor volop inspiratie en beleving op de stand.

Reageer op dit artikel