nieuws

Tweede Diageo Learning for Life van start

Café 1556

Drankenmultinational Diageo is gestart met de tweede groep jongeren voor het Learning for Life-programma. Een groep van 20 studenten wordt getraind op het gebied van persoonlijke en technische vaardigheden voor het werk van bartender.

Tweede Diageo Learning for Life van start

Met het Learning for Life-programma wil  Diageo 340 jongeren zonder baan binnen vijf jaar op te leiden voor werk op de Nederlandse markt. Het doel is dat ten minste 70% van de studenten werk vinden na het voltooien van de training. Van de eerste groep die in september startte en die de training in november voltooide, heeft iedereen nu werk gevonden door de grondige en gerichte training.

Professionalisering horeca

Dirk van Ham, Diageo’s corporate relations director voor continentaal Europa: ‘Learning for Life ondersteunt de training in beroeps- en levensvaardigheden. Het maakt deel uit van al onze inspanningen om de professionalisering van de horeca in Nederland te ondersteunen. Het heeft wereldwijd een vaste baan veiliggesteld voor meer dan 70% van onze studenten.’

Lees ook: drankenverkoop nagenoeg stabiel

DiageoDiageo Learning for Life

Het Learning for Life-programma startte in 2008 in Latijns-Amerika om jonge mensen van 18 tot 30 jaar te helpen met extra training om werk te vinden. Inmiddels zijn wereldwijd meer dan 120.000 jongeren opgeleid in meer dan 35 landen om hen te helpen bij het vinden van werk.

Reageer op dit artikel