Beachclub 'Hudson Beach' opent in Kijkduin

Beachclub 'Hudson Beach' opent in Kijkduin

Hudson Beach, een nieuwe Amerikaans georiënteerde strandhotspot, is geopend in Kijkduin. Aan de rand van de Haagse duinen wanen gasten zich voor even in het zonovergoten Californië.

De club is ingericht met frisse witte meubels en aankleding en gasten kunnen genieten van American classics, beach food & frisse cocktails en uitzicht over het Zuiderstrand.

Concept Hudson Bar & Kitchen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Hudson Beach een nieuw concept uit de koker van de populaire keten Hudson Bar & Kitchen. Hudson vond het tijd om ook strandliefhebbers te voorzien van de signature dishes & shared dining. Manager van Hudson Beach, Bas Comijs: 'Momenteel wordt er hard gewerkt aan een veelbelovende toekomst voor Kijkduin. We voelen ons hier als een vis in het water en willen dan ook graag een steentje bijdragen aan een goede beleving op het Zuiderstrand. Het leveren van een High Service en een échte restaurantbeleving staan bij Hudson Beach dan ook hoog in het vaandel.'

Breakfast, lunch & diner

Naast een smakelijk diner in het restaurant, bestaande uit ‘Californian Beach food’ of ‘Hudson Classics’, kunnen gasten plaatsnemen op één van de comfortabele captain chairs voor een ontbijt of lunch van pancakes met maple syrup, een frisse Poké Bowl, toast met smashed avocado, healthy salades óf een juicy Hudson burger.