video

Videoworkshop tekenen op capuccino Bedrijfslogo’s

Café

Verbaasd, beduusd en een beetje emotioneel. Gert-Jan van der Loo is de beste partycateraar van ons land. Stralend nam hij felicitaties van collega-cateraars donderdagavond in ontvangt. ‘Nu weet ik waarom het morgen Goede Vrijdag heet’.Direct na de ontvangst van de award sprak hij de zaal met aanwezigen toe. ‘Dit beeldje draag ik op aan mijn vrouw. Zij is grondlegger van het bedrijf en is vorig jaar op vakantie in Thailand overleden’. Een warm applaus viel over Van der Loo heen.

De directeur van Van der Loo Party & Business Events in Waddinxveen laat in zijn dagelijkse werk niets aan het toeval over en heeft graag de touwtjes in handen. Het juryrapport sprak dan ook over eigenwijze visionair. ‘Ik wil altijd de baas blijven over de beslissingen die genomen moeten worden’, aldus de winnaar.

Van der Loo: ‘Alles bij ons staat in het teken van de klant, om die een goede ervaring te laten hebben bij een feest. Het woord beleving staat hoog in ons vaandel. Het gaat om details. Alles moeten kloppen, want alleen dan kun je iets goeds leveren. Ik ben dan ook vaak tijdens de voorbereiding aanwezig op locatie. Als er iets is wat niet goed functioneert, dan lossen we dat ter plekke op. Vandaar dat we geen klachtenafdeling hebben.’

Dat Van der Loo, die in zijn keukenteam SVH Meesterkok Wynand Vogel heeft, een creatief beest is, bleek donderdagavond. Nauwelijks een half uur na afloop van de awarduitreikingen had hij zijn nieuwe plan alweer klaar. Van der Loo: ‘We maken een chocoladebeeld en verwerken ons logo erin. Dit versturen we naar onze relaties met de tekst ‘Triomf smaakt ook zoet voor u’.’ Van der Loo onderstreept daarmee andermaal de woorden innovatief en creatief uit het juryrapport.

Video

Reageer op dit artikel