artikel

Diner op 80 meter hoogte

Catering

Een diner op 80 meter hoogte of nog hoger. Dinerinthesky.com is een internationaal concept voor waaghalzen. Geschikt voor het voorjaar of de zomer, maar voor wie niet wil wachten: de zitplaatsen kunnen verwarmd worden. Ook op grote hoogte.

Diner op 80 meter hoogte

Het concept wordt in 34 landen toegepast. Ook in Nederland. Dat gebeurt via Showbisiness-entertainment.nl. De tafel en stoelen worden met een kraan omhoog gehesen. Er kunnen 22 personen mee naar boven. In het midden is er plaats voor drie koks die de maaltijden bereiden of op zijn minst van een finishing touch voorzien. Wie hoge nood heeft, zal zich moeten melden. De tafel zal in dat geval moeten zakken zodat de betreffende gast kan uitstappen.

Diner in the Sky kan gehuurd worden door bedrijven of organisaties die hun gasten een onvergetelijke middag willen bezorgen. De catering en de kraan zitten normaalgesproken niet bij de prijs inbegrepen. Dat biedt extra mogelijkheden aan cateraars die hun gasten beleving willen bieden.

Reageer op dit artikel