blog

Duurzaam

Catering

Hebt u afgelopen juli toevallig de uitzending van de Avondetappe gezien met daarin oud-wielrenner Rob Harmeling? Hij vertelt hierin eerlijk over zijn gevoelens betreffende het dopingschandaal. Niet zijn eigen dopinggebruik houdt hem bezig, maar de corruptie, list en bedrog waarvan hij jaren deel heeft uitgemaakt, hielden hem maanden uit de slaap.

Duurzaam

Inmiddels is hij weer zo gelukkig als een kind. Zoals hij zelf zegt ‘de wereld is niet mooi, maar wij kunnen haar zelf mooier kleuren’. Hij maakt mensen nu blij, via het wielrennen, door kinderen weer zelfvertrouwen te geven, mensen te ontstressen en bij te dragen aan goede doelen.

Wat hij beschrijft, is de werkelijke definitie van duurzaam. De wereld is inderdaad niet mooi. Door je als mens en dus ook als cateringbedrijf eerlijk en verantwoordelijk naar de wereld, het milieu en de mensen op te stellen, ontstaat er ruimte voor een vernieuwde samenleving.

Cormet Campuscatering is afgelopen juli gecertificeerd op niveau 3 van de MVO Matrix conform de richtlijn ISO 26000. Wij zijn tevreden met dit resultaat. Maar waar wij vooral blij van worden is dat iedereen ons gaat (h)erkennen in ons mvo-beleid. Het gaat niet alleen om het duurzame bekertje, servetje of broodje. Het gaat ons vooral om de werknemer die zichzelf wil ontwikkelen, de kansarme jongere die een baan zoekt, de 800.000 jongeren die we bewust maken van gezond en vitaal leven, transparantie naar de opdrachtgever en het bundelen van krachten met de industrie en lokale bedrijven voor de innovatie van duurzame producten en diensten. Wij gaan zeker verder met kleuren. En hoe zit dat met u?

Reageer op dit artikel