blog

Toppers

Catering

Voor de tweede keer op rij organiseert Misset Catering de Misset Catering Awards. De eerste editie in 2013 was wat mij betreft al zeer geslaagd, maar de editie die straks, op 13 november in Maarssen zijn apotheose krijgt, wordt nóg mooier. En dat de ‘Oscars van de Catering’ leven in de branche, is meer dan duidelijk.

Toppers

Bijna 150 aanmeldingen kregen we, verdeeld over de zes categorieën. Een dergelijk aantal inzendingen is niet alleen goed voor de wedstrijd, het zegt wat mij betreft ook iets over de cateringsector. Namelijk dat er veel trots is in de branche. Terechte trots ook, want er lopen, soms voor de buitenwereld nauwelijks zichtbaar, hele grote toppers rond in de catering. Toppers die middels een voordracht voor een award in het zonnetje gezet worden door collega’s, leidinggevenden of opdrachtgevers.

De jury viel op dat er met name in de categorie ‘zorg’ nog wel veel (valse) bescheidenheid is. Misschien heeft het ook te maken met het feit dat catering- of voedingsmanagers in de zorg zichzelf niet zo snel afficheren als ‘cateraar’ en dus ook niet zo vanzelfsprekend een gooi doen naar een Misset Catering Award. Maar voor ons horen ze er helemaal bij, die hoofden voeding, facilitair managers, chefs keuken of hoe ze officieel ook allemaal heten. Ondanks de bescheidenheid hier, hebben we ook in de categorie zorg weer drie prachtige genomineerden weten te selecteren. In dit nummer van Misset Catering kunt u al even kennis met ze maken; in het nummer dat op 13 november verschijnt en waarin alle winnaars ook vermeld staan, ziet u nog veel meer van ze. En op het event op diezelfde dertiende van de elfde staan ze live in het licht. Ik verheug me er alweer enorm op!

Reageer op dit artikel