1. Nick Ruijters en Bart Klomp nieuwe managers bij Lievergoed Collectie
  2. Hoe Artis haar horeca succesvol vegetarisch maakte: 'We vreesden slechte pr'
  3. CBS: 'Omzet horeca groeit in derde kwartaal'
  4. Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten cateringbedrijf Essense
  5. Gentrificatie en toerisme bedreigen lokale horeca in Amsterdam
  6. Meer restaurants en catering in Nederland, minder cafés
  7. Albron wil Hutten overnemen
  8. Chef Michael van der Kroft aan de slag voor cateraar UMA Concepts
  9. Grootste restaurant ter wereld gaat open tijdens Olympische Spelen
  10. Koppert Cress wint rechtszaak: verstrekken gezonde lunch onderdeel Arbobeleid
  11. Nieuw cateringconcept voor Jonathan Zandbergen
  12. Cateraar De Timp door eigen energie-opslag grotendeels off-grid
  13. Bijen helpen Bas Diks bij het NK Lekkerste Broodje 2024
  14. Grens van 40.000 zzp'ers gepasseerd in horeca; wéér toename in eventcatering
  15. Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL
  1. Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten
  2. GesponsordDe plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken
  3. Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak
  4. Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'
  5. Horeca Jachtslot Mookerheide opent deuren voor publiek
  6. Branche-organisaties catering gaan samenwerken
  7. Finalisten F&B Professional of the Year 2023 zijn bekend
  8. The Greanery dining experience keert terug
  9. Compass Group neemt Maison van den Boer over
  10. Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com
  11. Coca-Cola start pilot met nieuw tapsysteem voor dranken
  12. Markies Catering wint Europese aanbesteding mbo-instelling
  13. Pensioenfonds Horeca & Catering scoort als enige goed op mensenrechten
  14. Brownies & Downies sluit zich aan bij Albron
  15. Gaggan Anand, Thijs Meliefste en Roger van Damme op Tomorrowland