nieuws

Cateraar in luxe Christoforicomplex

Catering

Partycateraar a matter of TASTE heeft de exploitatie van het luxe Christofori-complex in Amsterdam op zich genomen. De cateraar gaat zich nadrukkelijk met de programmering bezig houden.

Christofori blijft behouden voor het grote publiek. Dat meldt de Amsterdamse partycateraar a matter of TASTE enthousiast. Het bedrijf gaat de bijzondere zalen van het monumentale 17e-eeuwse pakhuis (nu pianohandel) aan de Prinsengracht exploiteren. De vertrekken op de begane grond en en de concertzaal op de bovenste etage kunnen gereserveerd worden voor onder meer diners, congressen, recepties of andere events.

Ook trouwlocatie
Christofori wordt aangewezen als huis der gemeente zodat er ook huwelijksvoltrekkingen kunnen plaatsvinden. De partycateraar gaat zich ook nadrukkelijk met de prgrammering bezig houden. Zo gaan vanaf september de Sunday Night Jazz-avonden van start. a matter of TASTE is ook huiscateraar van onder meer Madame Tussaud en Living Tomorrow.

Klik hier voor het interview dat collegavakblad FZ had met Tico Mak van a matter of TASTE.

Reageer op dit artikel