nieuws

‘Sterrenkok’ viert 25-jarig jubileum

Catering

Maar liefst 25 jaar kookt Ronald Hoogelander al de sterren van de hemel in zorgcentrum Wijndaelercentrum. Dinsdag vierde het hoofd voedingsdienst zijn jubileum. ‘Passie voor ambachtelijk koken en streven naar perfectie’.

Eén van de handelsmerken van Wijndaelercentrum. Met die mooie omschrijving beloonde bestuurder Jelle Los van het zorgcentrum ‘zijn’ kok Ronald Hoogelander. Los: ‘Niet alleen de hoge kwaliteit van de culinaire prestaties, maar ook de voortdurende vernieuwing en variatie van de maaltijden zorg de tevreden klanten en cliënten. Het is de passie voor het koken, die je proeft.’

Kwaliteit van maaltijden
Dinsdag vierde het hoofd voedingsdienst van de Haagse zorginstelling zijn 25-jarig jubileum. De kwaliteit van de maaltijden van Wijndaelercentrum is ook meerdere malen onafhankelijk getoetst en gecertificeerd. In 2005 en 2006 met het landelijk keurmerk Veiligvoedsel.nl en in 2006 in het kader van de certificering van Wijndaelercentrum met het Gouden Perspekt-keurmerk.

‘Vier Michelin-sterren’
Begin 2007 werd de keuken van Wijndaelercentrum onderscheiden met het hoogst haalbare aantal van vier ‘Michelin-sterren’ voor keukens in de zorgsector tijdens de landelijke kwaliteitswedstrijd Gastvrijheidszorg met Sterren. Ook is het culinaire team van Wijndaelercentrum één van de tien landelijk geselecteerde voedingsdiensten voor mededinging naar de Grootkeuken Award 2007.

Reageer op dit artikel