nieuws

Albron en La Vie klaar voor Vierdaagse

Catering

Het grootste wandelevenement ter wereld zelf start aanstaande dinsdag. De feesten rond de Vierdaagse beginnen echter komende zaterdag al. Cateraar en sponsor Albron heeft hulp van Peter Jan Rens. Partycateraar La Vie houdt feesten op een schip. ‘We zijn er klaar voor.’ Misset Catering doet volgende week op deze site verslag in woord en beeld.

Albron en La Vie klaar voor Vierdaagse

Tijdens de zogeheten Zomerfeesten rond de Vierdaagse in Nijmegen worden zo’n miljoen bezoekers verwacht. Albron (partyproductions) heeft tal van outlets in en rond Nijmegen. Op dag 2 roept Albron de wandelaars (zo’n 45.000) op om mee te doen aan de grootste cooling down van Nederland. Peter Jan Rens gaat als Meneer Kaktus deze fitoefening leiden.

Zo kunnen de lopers er op de derde en zwaarste dag weer fris tegenaan. Op deze dag 3 deelt Albron gratis flesjes water en ananaszuurtjes uit. Een andere (party)cateraar, La Vie uit Nijmegen, speelt een thuiswedstrijd en is er ook klaar voor. Eigenaar Gerard Kerkhoff laat het partyschip Ocean Diva (foto) afmeren aan de Waalkade.

Daar worden een week lang (15-7 t/m 21-7) feesten gehouden. Partner uitgaanscentrum De Linde in Groesbeek doet de programmering (vooral 80’s en 90’s dj’s). La Vie doet, uiteraard, de catering aan boord van de boot die 1500 bezoekers kan herbergen. In de voorverkoop heeft Kerkhoff voor iedere dag al 225 arrangementen verkocht. Voor een bedrag van 75 euro kunnen gasten in een VIP-ruimte onbeperkt eten en drinken. ‘Om quitte te spelen moet ik 1,5 ton draaien, dus er moet zeker nog een ton bij.’

Kerkhoff is positief. ‘Want ik heb een uniek usp. Als de Waalkade middernacht moet stoppen met de muziek mag ik nog door tot vier uur ’s nachts. Bang voor problemen met beschonken mensen ben ik niet. We hebben veel en goede beveiliging. Ik heb zin in de Zomerfeesten en we zijn er klaar voor op de boot!’

Reageer op dit artikel