nieuws

New (booming) business voor SAB

Catering

De nieuwe business unit van SAB Catering, Evenementen en Activiteiten, groeit als kool. De cateraar uit Zwanenburg merkt ‘duidelijk dat de economie weer is aangetrokken’. De additionele bedrijfsactiviteit is volgens SAB ‘booming’.

New (booming) business voor SAB

SAB Catering bedient nog maar relatief kort de party en eventmarkt. Sinds vorig jaar is de nieuwe afdeling Evenementen en Activiteiten opgericht. Die verzorgt de feesten van bestaande en nieuwe opdrachtgevers van SAB. ‘Deze afdeling heeft zich binnen een jaar ontwikkeld tot een additionele bedrijfsactiviteit die ‘booming’ is en die de corebusiness van SAB, de bedrijfscatering, aanvult’, aldus de cateraar.

Verzorging van grote partijen

Op 1 en 2 juni verzorgt SAB de partycatering voor de officiële opening van het nieuwe pand van CNV Vakcentrale in Utrecht. Op 7, 8 en 9 juni is SAB present in de stand van haar businesspartner Samas om de culinaire presentatie op de 100% design beurs in Rotterdam te verzorgen. De afdeling is kleinschalig begonnen. ‘Diverse opdrachtgevers wilden, naast de dagelijkse bedrijfscatering, ook kleine recepties en bijeenkomsten voorzien van een culinair hapje of drankje.’

Districtsmanager gepromoveerd

Sascha van Rheenen, voorheen werkzaam als Districtsmanager en inmiddels Manager Evenementen en Activiteiten, kreeg na een aantal succesvolle grotere evenementen groen licht om deze nieuwe afdeling verder uit te bouwen. ‘Onder haar bezielende leiding en met grote inzet stromen de opdrachten nu binnen. Het is duidelijk merkbaar dat de economie weer is aangetrokken. Binnen bedrijven mogen goede prestaties duidelijk weer worden gevierd en zal een opening van een nieuw pand niet ongemerkt voorbij gaan. Door deze ontwikkelingen is de vraag naar partycatering binnen SAB CATERING groter geworden’, legt de cateraar uit.

Speciaal ontworpen kleding

De afdeling Evenementen en Activiteiten van SAB verzorgt recepties tot aan totale partycatering op grote evenementen. De uitstraling van het personeel speelt een belangrijke rol. Bij evenementen en partycatering wordt speciaal ontworpen bedrijfskleding gedragen. ‘Gastvrijheid en plezier in je werk uitstralen is de belangrijkste basis voor een goede dienstverlening’, aldus de partymanager George Medemblik van SAB.

Reageer op dit artikel