nieuws

Cateringtak Librije sterker geprofileerd

Catering

De cateringactiviteiten van toprestaurant De Librije in Zwolle krijgt een herkenbaardere smoel. Op de vernieuwde website van De Librije wordt melding gemaakt van Food on Tour, zoals de cateringtak wordt genoemd.

Cateringtak Librije sterker geprofileerd

Food on Tour is niet geheel nieuw, maar wordt wel beter geprofileerd en krijgt meer aandacht. ‘Het bestaat al even omdat we af en toe al wat catering deden. Omdat we nu over een grote voorbereidingskeuken beschikken, hebben we het maar officieel gemaakt. En het werkt’, aldus eigenaar en topkok Jonnie Boer.

Boer zegt al drie keer voor de Majesteit te hebben gekookt, waaronder zelfs een officieel staatsbezoek. Voor de cateringactiviteiten staat een apart team te werken. Boer: ‘Die wordt aangestuurd door ons en alle leidinggevenden van De Librije. Op toerbeurt krijgen ze de opdracht dit te leiden’.

Jorrit Hoexum is aangesteld als f&b-manager en bewaakt de kwaliteit en logistiek. ‘Want het is zo dat de meeste aanvragen van hoog niveau zijn. We werken samen met Foodlab die voor de inrichting zorgt’, aldus Boer, die zelf alleen bij de catering aanwezig is als De Librije niet open is.

Naast de vernieuwde website www.librije.com is Food on Tour ook te bereiken via www.foodontour.com.

Reageer op dit artikel