nieuws

‘Olympisch’ cateraar verkoopt bedrijf

Catering

LiveCooking Events in Elst is verkocht. Het bedrijf dat onder meer de catering verzorgde tijdens de Olympische Spelen van Turijn en Athene is ook niet meer actief op de OS in Peking komende zomer. Eigenaar Bert Janssen is ernstig ziek.

Dat meldt De Gelderlander. Volgens het dagblad had Heineken Janssen alweer gevraagd om de catering te verzorgen in het Holland Heineken House in Peking in augustus. Maar na overleg met de artsen zag Janssen van af. Bij hem is de Ziekte van Parkinson geconstateerd.

‘De ziekte is een jaar geleden ontdekt. Ik krijg er steeds meer last van. Geestelijk zou ik zo’n zware belasting wel aankunnen, maar fysiek niet meer. Tijdens de Olympische Spelen ben je drie weken twaalf uur per dag bezig. Een zware opgave.’

Janssen heeft zijn bedrijf inmiddels verkocht. Met LiveCookingEvents was hij actief op de Olympische Spelen van Turijn en Athene. Albron verzorgt de catering in het Holland Heineken House in Peking.

Reageer op dit artikel