nieuws

Aramark officieel cateraar Olympische Spelen

Catering

Aramark is de officiële cateraar van de Olympische Spelen in Peking, deze zomer. Dat heeft het Beijing Organizing Committee for the Olympic Games (BOCOG) bekend gemaakt.

Aramark officieel cateraar Olympische Spelen

‘We voelen ons zeer vereerd dat we opnieuw gekozen zijn om het grootste sportevenement ter wereld te mogen cateren’, zei dé topman van Aramark, Joseph Neubauer (foto). Het is de 14e keer dat Aramark als cateraar van de Olympische Spelen gekozen werd.

Samen met de Beijing Tourism Group wordt de catering verzorgd voor het atleten-dorp, de medische complexen, het internationale televisiecentrum en het hoofd perscentrum. Ook tijdens de Paralympics 2008 in Peking. Tijdens de OS en Paralympics serveert in 60 dagen meer dan 3,5 miljoen mensen.

In de Nederlandse enclave van de aanstaande Zomerspelen (8-24 augustus), ofwel het Holland Heineken House, wordt de catering verzorgd door Albron.

Reageer op dit artikel