nieuws

Congres VHVG: gastvrijheidszorg in VS

Catering

Hoe staat het met de hospitality in de Amerikaanse gezondheidszorg en wat is de toekomst? Dat is een van de onderwerpen die worden behandeld tijdens het congres van de Vereniging van Hoofden Voeding Gezondheidszorg (VHVG) op 5 juni in Noordwijk. De VHVG heeft ter ere van het 25-jarig bestaan een top sprekers- en feestprogramma samengesteld.

Congres VHVG: gastvrijheidszorg in VS

De gastvrijheid en catering in de Amerikaanse zorgsector wordt besproken door Bill St. John, voorzitter van Hospital Catering International (HCI). Hij is door Long Term Care Magazine genoemd als één van de 100 invloedrijkste personen op het vlak van langetermijnzorg. Andere topsprekers zijn onder meer culinaire encyclopedie Johannes van Dam en trendwatcher Adjiedj Bakas.

De VHVG (Food & Hospitality Management) viert op 5 juni in de Hotels van Oranje in Noordwijk haar 25-jarig jubileum. Op het officiële programma staat ook een speech van voorzitter Bob Mulder over ‘verleden, heden en toekomst van de VHVG’ en een paneldiscussie. ’s Avonds is er diner met live muziek.

Reageer op dit artikel