nieuws

Nieuwe samenstelling RvC en directie Albron

Catering

Albron Catering verwelkomt per 1 januari 2009 twee nieuwe leden in de Raad van Commissarissen. Ook de samenstelling van het directieteam van Albron wijzigt per 1 januari 2009. Van een holdingdirectie bestaande uit drie leden en diverse business unit directeuren en stafdirecteuren, stapt de cateraar over naar een plattere structuur met een directieteam.

Nieuwe samenstelling RvC en directie Albron

De nieuwe leden zijn Drs. W.A.M. de Bruijn, o.a. oud-groepsdirecteur Campina Consumer Products Europe, voorzitter Bestuur FNLI (Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie) en lid Dagelijks Bestuur VNO-NCW, vervangt Prof. dr. J.L. Bouma als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Albron.

Mr. Drs. P.H.J.M. Visée RA (Group Treasurer van Unilever PLC/N.V.) vervangt commissaris Mr. K.J.H. Bruins. De RvC van Albron bestaat verder uit drs. J.G.B. Brouwer en drs. J. Peelen.

Over Albron

Albron is de grootste onafhankelijke cateraar in Nederland en is in vrijwel alle segmenten van de cateringmarkt actief. Albron verzorgt met zo´n 4000 medewerkers de catering op ruim 1100 locaties: bij bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, op partijen, evenementen, maar ook in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Reageer op dit artikel