nieuws

Vijf eventbedrijven starten samen nieuw concept

Catering

Het stralende middelpunt is al opvallend. In plaats van de gebruikelijke witte partytent een strakke zwarte . Maar ook de samenwerking tussen vijf bedrijven uit de eventwereld om een nieuwe concept op de markt te brengen spreekt tot de verbeelding.

Vijf eventbedrijven starten samen nieuw concept

Het concept is The Black Pearl gedoopt. En komt uit de koker van Korsmit Tentenverhuur, Fraai projecten, Gig World Entertainment en Technobase licht en geluid. Het totaalconcept is in handen van fijnevent, zo meldt zusterblad FZ op haar site. De basis van dit nieuwe fenomeen is de strakke zwarte alu-tent van 10x10m en de zwarte pagodetent van 5x5m (beide in meters zijn uit te breiden).

The Black Pearl leent zich prima voor bijzondere feestsferen, bijvoorbeeld Sensation Red. Dit vormde de kick-off van het concept. Ook kan het dienen als (mobiele) locatie voor presentaties, meetings, kick-offs of andere lanceringen. ‘Het zwarte zeildoek verduistert, waardoor projectie en lichteffecten op een unieke manier zorgen voor een absolute meerwaarde’, aldus de organisatie.

Reageer op dit artikel