nieuws

Nieuw concept Arjan van Dijk groep in Houten

Catering

De Arjan van Dijk groep lanceert een nieuw concept in Expo in Houten. Het heet ‘Alles uit de kast’. Het is een concept waarbij de gast in ‘de Kast’ van de Ajran van Dijk groep wordt ontvangen. Er zijn verschillende ‘kasten’, ruimtes, waaronder de boekenkast, coolkast, klankkast, kelderkast, keukenkast en gangkast.

Nieuw concept Arjan van Dijk groep in Houten

Het kasten-concept is te boeken van 10 december dit jaar tot 16 januari volgend jaar. Het is mogelijk vanaf 75 gasten. ‘Het is bedacht voor de invulling van evenementen waarbij de factor ‘voor elk wat wils’ belangrijk is.

Elke ‘kast’ heeft zijn eigen sfeer en invulling. Bij binnenkomst door de grote kastdeur is er een Gangkast, deze leidt naar de deuren van de Kelderkast, Keukenkast en Klankkast. Via de Klankkast zijn Coolkast, Boekenkast en Nachtkast te bereiken,’ aldus de Arjan van Dijk groep.

Reageer op dit artikel