nieuws

Tv-programma gaat Ik Kies Bewust te lijf

Catering

Het door de foodwereld geïntroduceerde gezondheidslogo Ik Kies Bewust wordt aangepakt op tv. Het programma de Keuringsdienst van Waarde gaat Ik Kies Bewust kritisch belichten. Veel cateraars zijn aangesloten bij IKB en voeren deze producten in de bedrijfsrestaurants.

Tv-programma gaat Ik Kies Bewust te lijf

Het programma staat bekend om de kritische houding ten opzichte van (food)producten. Zelden krijgen de makers medewerking van fabrieken, maar via via weten ze vaak achter ‘de waarheid’ te komen. Nu heeft de Keuringsdienst van Waarde Ik Kies Bewust op de korrel.

De makers van het RVU-programma vinden het vreemd dat er patat, worst, mayonaise en frisdrank met het Ik Kies Bewust-logo bestaat. Het programma wordt donderdagavond 4 juni om 22.00 uur uitgezonden op Nederland 3. Let wel: de uitzending is een herhaling van september 2008.

Reageer op dit artikel