nieuws

Albron in restaurant Flevohuis

Catering

Zorginstelling het Flevohuis in Amsterdam en cateraar Albron Care gaan samenwerken om het restaurant van het Flevohuis open te houden. Albron heeft er de formule ‘Het terras van…’ neergezet.

Albron in restaurant Flevohuis

Door verlaging van stedelijke en landelijke subsidies kwam het Flevohuis in financiële problemen zag het zich genoodzaakt te bezuinigen. De sluiting van het restaurant in de zomer was een van die bezuinigingsmaatregelen.

Terras van

Albron verzorgt met ingang van deze maand het eten en drinken in het restaurant, plus de maaltijden op de zorgafdelingen.

Het restaurant heeft de nieuwe naam ‘Het terras van Zeeburg’ gekregen. Niet alleen cliënten, maar ook bewoners van naastgelegen Flevoflats en buurtbewoners kunnen elkaar blijven zien in het restaurant.

High tea

Het restaurant is geopend van 10.00 -19.00 uur voor een drankje, lunch en diner. Daarnaast worden ook regelmatig extra activiteiten georganiseerd zoals borrelmiddagen, high tea’s of gezamenlijke thema maaltijden.

Jeroen Helmink, business development manager van Albron Care, is trots dat de restaurantformule ‘Het Terras van…’ nu ook gerealiseerd is in Amsterdam. Een locatie met veel mogelijkheden: ‘De samenwerking met het Flevohuis zal de komende jaren zeker resulteren in een eigentijds restaurant. We delen de visie dat ontmoeten centraal staat en verkennen de mogelijkheden om die in een multifunctionele omgeving toe te passen.´

Reageer op dit artikel