nieuws

Foodlab komt met ‘De Librije op Reis

Catering

Cateraar Foodlab gaat restaurant De Librije nabouwen voor het nieuwe cateringconcept ‘De Librije op Reis’. Jonnie en Thérèse Boer en hun team dragen zelf zorg voor de culinaire creaties voor de gasten. De eerste presentatie is tijdens de Miljonair Fair.

Foodlab komt met ‘De Librije op Reis

In 2010 komt het concept ook beschikbaar voor andere evenementen. Het debuut voor ‘De Librije op Reis is tijdens de Miljonair Fair. Deze beurs voor mensen met voldoende geld wordt gehouden van 11 tot en met 14 december in de Rai in Amsterdam. ‘De Librije op Reis’ kan op de beursvloer maximaal veertig gasten tegelijk serveren, zo staat op Foodlab.nl.

Restaurant nabouwen

Foodlab: ‘Restaurant De Librije wordt op de beursvloer volledig nagebouwd; van de stoelen met het geborduurde logo tot en met de kroonluchter aan toe. Gasten kunnen nu ook ergens anders dan in Zwolle exclusief genieten van de culinaire topcreaties van het driesterrenrestaurant.’

Exclusief

Theo Lens, directeur van Foodlab en East Side Productions bedacht, samen met Jonnie & Thérèse Boer, het concept van ‘De Librije op Reis’. ‘Wij willen dit intieme restaurant voor exclusieve evenementen aanbieden’, verklaart Lens.

De menu’s – inclusief de wijnarrangementen – zijn speciaal voor de Miljonair Fair samengesteld. Er zal met exclusieve producten gewerkt worden, maar ook met streekproducten.

Culinaire top

Jonnie Boer: ‘Het is een zeer mooi concept voor top VIP-bijeenkomsten. Speciaal voor deze VIP evenementen zal na de Miljonair Fair ‘De Librije op Reis’ ingezet worden voor het bedrijfsleven om op locatie een culinaire beleving van topniveau te bieden.’

Reageer op dit artikel