nieuws

SAB Catering start met category management

Catering

SAB Catering is samen met vleeswarenproducent Zwanenberg Food Group een category manament project gestart voor hartig beleg. Category Management is een fenomeen dat bekend is in de supermarktwereld, maar het wordt nog zelden toegepast in de bedrijfscatering.

SAB Catering start met category management

Na onderzoek van de grossiersgegevens over hartig beleg van SAB zijn er locatieprofielen opgesteld en daarbij zijn passende assortimenten van hartig beleg gemaakt. Deze assortimenten worden nu op 50 locaties van SAB Catering getest.

Lunchconcepten

Daarnaast hebben SAB en Zwanenberg in een Innovation Clinic samen nieuwe lunchconcepten ontwikkeld, die in de loop van 2010 zullen worden ingevoerd.

SAB Catering

SAB Catering is de vijfde cateraar in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwanenburg.

Zie ooki

Reageer op dit artikel