nieuws

Albron noemt deal Center Parcs belangrijke stap

Catering

Het plan om de horeca- en retailfoodformules van Center Parcs onder te brengen bij Albron is volgens Albron-directeur Teun Verheij een belangrijke stap voorwaarts om de positie van de cateraar als horecaspecialist in de leisuremarkt te versterken.

Albron noemt deal Center Parcs belangrijke stap

Dat zegt Teun Verheij in een reactie op het afstoten van Center Parcs van haar horeca-activiteiten aan Albron.

Pierre & Vacances- Center Parcs Group heeft vandaag officieel bekendgemaakt de horeca en retailfoodformules op de parken van Center Parcs en Sunparks onder te brengen bij Albron. Het gaat om 81 outlets in Nederlands en 26 in België. Als gevolg van de overeenkomst treden ongeveer 1800 medewerkers in dienst van Albron.

‘We zijn enthousiast over het beoogde partnerschip met Center Parcs Europe’, zegt Verheij. ‘We zijn ervan overtuigd dat Albron met haar kennis en ervaring op het gebied van horeca een waardevolle bijdrage kan leveren in het waarmaken van de ambitieuze plannen van Center Parcs Europe’.

Center Parcs Europe heeft inmiddels in de diverse landen de medezeggenschapsprocedures gestart en verwacht voor de zomer in de Nederlandse parken te gaan samenwerken met Albron. De parken van Center Parcs in België volgen naar verwachting in het najaar.

‘Onze beoogde partners’, aldus James Mennekes, Managing Director van Center Parcs Europe, ‘zijn toonaangevende spelers die in staat zijn nieuwe producten en op beleving geïnspireerde horecaformules te ontwikkelen, gebaseerd op de allerlaatste internationale trends’.

MissetCatering.nl meldde in oktober over de plannen van Center Parcs om de horeca-activiteiten uit te besteden. Een woordvoerder van de bungalowgigant kon toen nog niet bevestigen dat cateraar Albron de activiteiten zou gaan overnemen.

Reageer op dit artikel