nieuws

Arjan van Dijk weer partner Cirque du Soleil

Catering

Arjan van Dijk Groep wordt opnieuw de partner van Cirque du Soleil. Het wereldberoemde circus komt ook dit jaar weer naar Nederland met een gloednieuwe show, Totem. Op 7 oktober gaat de show in Amsterdam in première.

Arjan van Dijk weer partner Cirque du Soleil

Als de samenwerking eind dit jaar weer ingaat, is het voor de vijftiende keer dat beide partijen de handen ineen slaan. Arjan van Dijk Groep neemt zowel de catering als de kaartverkoop van de hospitality- en groepsarrangementen voor haar rekening.

‘Het is in voorgaande jaren gebleken dat deze arrangementen een zeer gewaardeerd instrument vormen voor onder andere relatiemarketing.’

Voor groepen vanaf 20 personen zijn er hospitality-arrangementen beschikbaar. De gasten worden ontvangen in de Tapis Rouge: een lounge-achtige ambiance die een verlengstuk is van de omgeving van de show.

Reageer op dit artikel