nieuws

Topboerderij Lindenhoff lanceert snacklijn

Catering

De bij sterrenrestaurants bekende biologische boerderij Lindenhoff in Baambrugge heeft een snacklijn gelanceerd. De boerderij voor de tophoreca heeft een deal gesloten een cateraar voor de levering van biologische snacks.

Topboerderij Lindenhoff lanceert snacklijn

Eigenaar Ben te Voortwis van Lindenhoff laat weten dat zijn bedrijf sinds kort kroketten, bitterballen, frikadellen, hamburgers en gehaktballen levert. ‘Allemaal zonder e-nummers en de kroketten zonder maggie’, aldus Te Voortwis.

Met een cateraar heeft Lindenhoff een deal gesloten voor de levering van snacks. ‘Tijdens de onderhandelingen zei de cateraar met onze prijzen te kunnen leven, behalve die van de frikadellen. Onze frikadel bevatten kalfsvlees en varkensvlees. In normale frikadellen zitten gemalen kippenkarkassen. Daar moeten wij normaal voor betalen bij het laten afvoeren’.

‘ We hebben gezegd: dit is onze prijs en dat heeft de tegenpartij. Kies maar. En ze hebben gekozen voor die van ons’, aldus Te Voortwis bij het duurzaamheidsdebat van de Association for Food and Beverage Managers (AF&BM) gehouden op zijn eigen boerderij.

Reageer op dit artikel