nieuws

20-jarig Maître Frédéric heeft ‘goud in handen

Catering

Gevulde eieren. Dat was volgens Maître Frédéric 20 jaar geleden het culinaire gehalte van de partycatering. Met culinaire vernieuwing als doelstelling werd het partycateringbedrijf destijds in Rotterdam gestart. Inmiddels is de onderneming gegroeid en heeft het naar eigen zeggen ‘goud in handen’.

20-jarig Maître Frédéric heeft ‘goud in handen

Dat zegt Gijs Driessen, general manager bij Maître Frédéric (op de foto links). Hij proost met creative director Nico Roos (midden) en sales director Fred Abel (rechts) op het 20-jarig bestaan. Dat wordt in de maand juli gevierd. De zaken bij de partycateraar gaan zo goed dat er een nieuwe, grotere en inspirerende bedrijfsruimte nodig was.

Vorig jaar werd intrek genomen in het nieuwe pand in Berkel en Rodenrijs. Een jaar eerder was Maître Frédéric nog finalist bij de Misset Catering Awards, categorie Partycatering. Het kan nog beter, Driessen kijkt naar de toekomst: ‘We hebben goud in handen met onze kwaliteitsproducten, daarmee gaan we dit mooie bedrijf de komende jaren uitbouwen.’

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel