nieuws

Hoe wordt er gecaterd bij FC Barcelona?

Catering

Het eerste congres voor top partycateraars uit de Benelux heeft het programma rond. Het zit vol met sprekers en activiteiten. Thema is ‘Hospitality in sports, the Champions League’. Er is onder meer een presentatie over de catering in Camp Nou, het stadion van topclub FC Barcelona.

Hoe wordt er gecaterd bij FC Barcelona?

Het (eerste) Benelux Party Caterers Congress is op 1 februari in het MECC in Maastricht. Het thema ‘Hospitality in sports, the Champions League’ wordt door tal van internationale sprekers uitgedragen. Er zullen antwoorden komen op vragen als: Hoe zijn sportlocaties georganiseerd? Wat is de invloed van hospitality tijdens wereldwijde sportevenementen?

De presentatie over de f&b en gastvrijheid bij Barcelona wordt gegeven door Rüdi Bachmann van Gourmet Paradis Catering. Verder is er het onderwerp Best practices, hierbij spreekt Renske Bos van Bos & Bos Catering over haar business in stadions. En ook Stijn de Boever over eten en drinken op het Formule 1-circuit van Spa/Franchorchamps in België.

De European Party Caterer Association heeft het congres specifiek georganiseerd voor directeuren/eigenaren, sales en operationeel managers van partycateringbedrijven uit Nederland, België, Luxemburg en de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Bij de Epcas zijn de grotere partycateraars uit Europa aangesloten. Leden uit Nederland zijn onder meer Koninklijke Van den Boer Groep en Jaarbeurs Catering Services. Het congres vindt plaats tijdens de beurs BBB/European Fine Food Fair (EFFF).

Na het congres is er een diner waarbij Europarlementariër Toine Manders zal spreken. Het geheel wordt afgesloten met een Vip-party van Mise en place, van Charly van Goch, tevens founder van de Epcas. Het congres wordt ondersteund door de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars, de NVEP.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel