nieuws

Duurzame cateraar strijdt tegen obesitas op scholen

Catering

Cateraar TissLunchtime lanceert nieuwe, duurzame en lekkere lunchconcepten aan schoolgaand Nederland. Beide concepten, BreakTimeBox en Bite, helpen scholen, scholieren én ouders om een gezondere levensstijl aan te leren. Het bedrijf wil een groter maatschappelijk draagvlak creëren om het stijgende aantal kinderen met obesitas tegen te gaan.

Duurzame cateraar strijdt tegen obesitas op scholen

De BreakTimeBox is gericht op scholieren in het primair onderwijs. Ouders kunnen via de website van de BreakTimeBox een abonnement afsluiten op de lunchbox met een duurzame, maar vooral lekkere inhoud. Gezond gemak dus. De boxen worden dagelijks vers aangeleverd en bestaan uit een gezonde, voedzame en volgens de ‘schijf van vijf’ gevulde lunch.

Met het full service cateringconcept Bite richt TissLunchtime zich op het voortgezet onderwijs, MBO en hoger onderwijs.

‘Veel scholieren hebben last van overgewicht of eten niet dagelijks groente en/of fruit. Wij bieden een compleet concept aan waarbij alle facetten van de catering geregeld worden, variërend van de communicatie, educatie tot en met de inrichting van de kantine. Met ons uitgekiende assortiment bieden wij scholen de garantie dat scholieren een gezonde, duurzame én lekkere lunch eten.”, zegt Barbara Smulders mede-eigenaar van TissLunchtime.

‘Daarmee zijn wij de enige volledig duurzame cateraar in schoolcateringland.’

Reageer op dit artikel