nieuws

Cateraar bouwt mobiel horecabedrijf

Catering

McKili Catering heeft na maandenlang klussen, bouwen en verbouwen haar nieuwste aanwinst gepresenteerd: The Mobile Discovery. Het is een mobiel horecabedrijf dat op elke locatie kan worden geplaatst. Deze ‘afzetunit’ werkt volledig hydraulisch en kan met een truc eenvoudig worden vervoerd en geplaatst.

Cateraar bouwt mobiel horecabedrijf

‘The Mobile Discovery is geschikt voor alle vormen van catering: van buffet tot walking diner en van receptie tot netwerkborrel’, aldus Paul Kager van McKili Catering. Hij laat weten dat de mobiele unit overal geplaatst kan worden: in een beursgebouw, op een landgoed op een parkeerterrein of waar dan ook.

De Mobile Discovery is van veel gemakken voorzien: bar, keuken, LCD Scherm, DJ geluidsinstallatie, loungebank. Hij kan eenvoudig uitgebreid worden met een tent van 60 vierkante meter of één van 140 vierkante meter. In de laatste geval kunnen er maximaal 350 mensen worden ontvangen.

Zie www.mobilediscovery.nl

Reageer op dit artikel